Nieuws & Blogs

Infographic: Hoe schrijf ik de ideale socialmedia-post?

Welk product of welke dienst u als bedrijf ook aanbiedt, social media is een effectief middel om uw publiek te bereiken. Door actief aanwezig te zijn op de kanalen waar uw doelgroep zich bevindt, kunt u de zichtbaarheid van uw bedrijf of merk vergroten en meer interactie creëren. U vergroot op deze manier niet alleen uw naamsbekendheid, maar u wekt ook vertrouwen en leert uw doelgroep beter kennen. Het is echter wel belangrijk dat u uw socialmedia-kanalen op de juiste manier inzet.

Spiekbriefje voor uw socialmedia-posts

Deze infographic bevat alle basics voor het plaatsen van berichten op de belangrijkste socialmedia-platforms van dit moment, namelijk: LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. U leert per medium over de aanbevolen hoeveelheid tekens, de ideale grootte van afbeeldingen en welke content wel en niet werkt. Zie het als een spiekbriefje dat u kunt gebruiken wanneer u een nieuwe update wilt delen met uw volgers!

Download Infographic: ‘De ideale socialmedia-post?’

Deze infographic geeft u de basis voor het plaatsen van berichten op de belangrijkste socialmedia-platforms van dit moment. Vul in onderstaand formulier uw gegevens in en u ontvangt een link naar het document.